Met jou op weg in duurzame inzetbaarheid en employability

Voor wie

Mijn klant is een HR professional of een manager die aan de slag wil met duurzame inzetbaarheid in zijn organisatie en die medewerkers daarin wil faciliteren.

  • Je wilt een uitgewerkt plan van aanpak voor duurzame inzetbaarheid, voor de korte en lange termijn.

  • Je wilt medewerkers die meer uit hun baan halen of een andere baan zoeken die beter past. Medewerkers die hun rugzak willen vullen om hun loopbaan in de toekomst gestalte te geven of voorbereid zijn op de toekomst.

  • Je wilt medewerkers die vitaal en wendbaar zijn en baas over hun eigen loopbaan. Je vind het lastig hen tot beweging te stimuleren, zodat ze hun eigen verantwoordelijkheid op pakken m.b.t. hun vitaliteit en loopbaan.

  • Je wilt vitale 50plussers die in hun kracht staan en die gebruik maken van hun opgebouwde expertise i.p.v. een inactieve 50 plus groep die afwacht en moeilijk in beweging komt vanuit een baan waar ze al lang in zitten.

  • Je wilt verzuim verminderen door een preventieve aanpak of zelfs amplitieve aanpak (amplitie = versterken).

  • Je wilt dialoog over duurzame inzetbaarheid in de organisatie stimuleren en faciliteren.

Deelnemers aan het VitaliteitsEvent

Een geslaagd VitaliteitsEvent in West-Brabant op 25 september!

We mochten heel wat bezoekers verwelkomen tijdens het Event In Wouw. Door te ervaren, ontdekken en beleven kon iedere werkende vrouw zich laten inspireren op het gebied van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk bij de stands van diverse bevlogen en vitale (zorg)ondernemers en professionals. Een energie boost voor iedere werkende vrouw!

 

Onwankelbaarheid als deugd….

Ik kreeg enige tijd geleden van een collega de keus om een ‘ deugd’ kaart uit de stapel te kiezen. Ik pakte ‘ onwankelbaarheid’.Ik wist meteen dat het de juiste kaart was, maar niet hoe of wat. Ik heb hem op de muur van m’n kantoor thuis geplakt, want ik wilde hem vooral ‘ in beeld houden’.

Onwankelbaarheid staat voor stabiel zijn, volhardend en betrouwbaar. Trouw blijven aan je doel wat er ook gebeurd. “Onwankelbaarheid groeit wanneer je de uitdaging aan gaat”. Dat is zeker een belangrijk issue voor mij ‘in deze tijd’: bij het vinden van mijn koers in mijn eigen bedrijf en in mijn baan. Ondanks tegenspoed of uitdagende samenwerkingssituaties.

Trouw zijn aan mezelf en mijn doel.
Staan voor waar ik in geloof.
En trouw aan de relaties die ik ben aan gegaan.

Een mooi thema voor komend jaar…….

© 2017 Contigo Vitaal