Er is niet één panklare oplossing voor het vergroten van de duurzame inzetbaarheid in je organisatie, want geen mens en geen organisatie is hetzelfde. Er is maatwerk nodig. Samen met je afdeling, met andere collega’s uit de organisatie geef je vorm en inhoud aan Duurzame Inzetbaarheid. Wij kunnen je daarbij ondersteunen en op weg helpen.

Je kunt me voor een vrijblijvende afspraak bellen: 06 45 800 157 of mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , zodat we de mogelijkheden samen kunnen verkennen.

Contigo Vitaal maakt, in afstemming met de opdrachtgever, transparante offertes op maat naar aanleiding van het gesprek.

In de offerte staat een samenvatting van jouw vraag en het voorstel voor een aanpak. Daarnaast worden de gemaakte afspraken beschreven. En wordt de totaalprijs inzichtelijk in beeld gebracht.

De prijs is afhankelijk van de aard en de grootte van de opdracht en de doelgroep. Gaat het bijvoorbeeld om advies aan HR of om groeps- of individuele coaching: aan medewerkers.

Je kunt me voor een vrijblijvende afspraak bellen: 06 45 800 157 of mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De Algemene Voorwaarden  van Contogo Vitaal