Met jou op weg in duurzame inzetbaarheid en employability

Portfolio


Benieuwd naar de diensten en trajecten waar Contigo Vitaal aan heeft (mee)gewerkt?
Kijk dan naar de onderstaande beschrijvingen en referenties.

Samen op weg met Ikazia ZH naar duurzame inzetbaarheid

Ik werk samen met personeelsadvies van Ikazia aan een mooie uitdagende opdracht om met elkaar te onderzoeken en uit te werken wat van belang is bij Dialoog over inzetbaarheid. En wat nodig is om de dialoog te faciliteren bij leidinggevenden en (oudere) medewerkers.

Ons uitgangspunt is dat dialoog is essentieel om dingen in beweging te krijgen. We willen medewerkers zo lang mogelijk gezond en met plezier aan het werk houden. Daarvoor is dialoog nodig zodat er samen oplossingen worden gevonden en maatwerk afspraken worden gemaakt om (weer) goed aan het werk te geraken.

Als eerste stap hebben we een praktische en interactieve workshop ontwikkelt voor leidinggevenden, zodat ze weten hoe ze een dialoog over inzetbaarheid kunnen aangaan met hun medewerkers en hoe dat in de praktijk toe te passen. Leidinggevende zijn in staat een open gesprek te voeren vanuit de volwassen arbeidsrelatie en maken gezamenlijk passende afspraken om de inzetbaarheid van de medewerker te vergroten.

De opzet van het programma is zodanig dat het ingredi├źnten op levert voor het voeren van de dialoog over inzetbaarheid. Het recept maak je als leidinggevende persoonlijk omdat het maatwerk is en het gezamenlijk met de medewerker vorm krijgt.

┬ę 2017 Contigo Vitaal