Met jou op weg in duurzame inzetbaarheid en employability

Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen

Wil je wendbare medewerkers die voorbereid op de toekomst zijn en deze actief tegemoet treden? Medewerkers die echte werkondernemers zijn? In plaats van medewerkers die vast houden aan de bestaande structuren en die moeizaam meebewegen met veranderingen / reorganisaties?

Dan heb ik een interessant aanbod voor jouw medewerkers: individuele of groepstrajecten met de volgende onderdelen:

 1. De arbeidsmarkt
  Trends, kansen vergroten en perspectieven. Zicht krijgen op hoe de interne en externe arbeidsmarkt er in de (nabije) toekomst uitziet en wat er nodig is om voorbereid te zijn en je arbeidsmarktkansen te vergroten.
 2. Jij in het middelpunt
  Wie ben je, wat kan je, wat wil je, wat bied je als medewerker? Zicht krijgen op jouw unieke potentieel/ op waar je goed in bent en waar je echt voor gaat.
 3. Het idee
  Wat ga je doen? Waar ga je mee aan de slag? Zicht op wat jij een werkgever in de toekomst te bieden hebt en waar je het verschil kunt maken. En wat je nog te doen hebt om daar te komen.
 4. Het plan
  Hoe ga je dat doen? Uitwerken hoe je stap voor stap je idee gaat aanpakken om arbeidsmarkt fit te worden en voorbereid op de toekomst te zijn.

Het Traject ziet er als volgt uit:

 • Voor een groep van acht personen: vier maal één dagdeel met tussen opdrachten. 
 • Individueel traject: vier sessies van 1,5 uur met opdrachten en mailcontact tussendoor.

Deelnemers aan het VitaliteitsEvent

Een geslaagd VitaliteitsEvent in West-Brabant op 25 september!

We mochten heel wat bezoekers verwelkomen tijdens het Event In Wouw. Door te ervaren, ontdekken en beleven kon iedere werkende vrouw zich laten inspireren op het gebied van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk bij de stands van diverse bevlogen en vitale (zorg)ondernemers en professionals. Een energie boost voor iedere werkende vrouw!

 

Onwankelbaarheid als deugd….

Ik kreeg enige tijd geleden van een collega de keus om een ‘ deugd’ kaart uit de stapel te kiezen. Ik pakte ‘ onwankelbaarheid’.Ik wist meteen dat het de juiste kaart was, maar niet hoe of wat. Ik heb hem op de muur van m’n kantoor thuis geplakt, want ik wilde hem vooral ‘ in beeld houden’.

Onwankelbaarheid staat voor stabiel zijn, volhardend en betrouwbaar. Trouw blijven aan je doel wat er ook gebeurd. “Onwankelbaarheid groeit wanneer je de uitdaging aan gaat”. Dat is zeker een belangrijk issue voor mij ‘in deze tijd’: bij het vinden van mijn koers in mijn eigen bedrijf en in mijn baan. Ondanks tegenspoed of uitdagende samenwerkingssituaties.

Trouw zijn aan mezelf en mijn doel.
Staan voor waar ik in geloof.
En trouw aan de relaties die ik ben aan gegaan.

Een mooi thema voor komend jaar…….

© 2017 Contigo Vitaal